Definitief projectplan ‘Verbetering waterhuishouding Overlangbroek’

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het waterschap heeft op dinsdag 25 september 2018 het projectplan ‘verbetering waterhuishouding Overlangbroek’ definitief vastgesteld. In het projectplan staan de werkzaamheden beschreven die het waterschap gaat uitvoeren.

 

Stukken inzien

U kunt het projectplan ‘Verbetering waterhuishouding Overlangbroek’ digitaal inzien via https://www.hdsr.nl/beleid-plannen/watergebiedsplannen/langbroekerwetering/nieuws-lbw/nieuws/inspraak-ontwerp/.

Bent u niet in de gelegenheid om het vastgestelde projectplan digitaal in te zien? Dan kunt u een papieren versie inzien op het kantoor van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Poldermolen 2 te Houten, elke werkdag van 9.00 – 17.00 uur.

 

Inspraak

U heeft gedurende een periode van 6 weken, van 18 juni 2018 t/m 30 juli 2018, naar keuze schriftelijk of mondeling, uw zienswijze over het ontwerp-projectplan in kunnen dienen bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. Voor de goede orde wijzen wij u er op dat als u geen zienswijze heeft ingediend, u na de vaststelling van het plan daartegen ook geen beroep in kunt stellen bij de rechtbank.

 

Het college van het waterschap informeert iedereen die heeft ingesproken over de wijze waarop de inspraakreactie in het projectplan verbetering waterhuishouding Overlangbroek wordt verwerkt.

 

Op vaststelling van het projectplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat in het beroepschrift alle gronden van het beroep kenbaar moeten worden gemaakt. Na de genoemde termijn van 6 weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden ingediend. De rechtbank zal het beroepschrift versneld behandelen.

 

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met de projectbeheerder Arjan Koerhuis, tel. (030) 634 58 37 of via de e-mail arjan.koerhuis@hdsr.nl.

 

Houten, 9 oktober 2018

Naar boven