Publicatie definitieve beschikking maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit Milieubeheer V66723 het hebben van lozingsgrenswaarden voor totaal fosfor en totaal stikstof voor de effluenten van Rijnlandse afwaterzuiveringsinstallaties

Het hoogheemraadschap van Rijnland heeft op 5 oktober 2018 een definitieve beschikking en maatwerkvoorschriften verleend aan hoogheemraadschap van Rijnland voor het hebben lozingsgrenswaarden voor totaal fosfor en totaal stikstof voor de effluenten van Rijnlandse afwaterzuiveringsinstallaties.

 

De definitieve beschikking ligt van 6 oktober 2018 tot en met 16 november 2018 ter inzage:

  • 1.

    in het kantoor van Rijnland, Archimedesweg 1 in Leiden. Voor inzage buiten kantooruren moet u een afspraak maken: telefoon 071-3063453.

 

Belanghebbenden kunnen tijdens de termijn van terinzagelegging een beroepschrift indienen. Dat kunnen zij alleen doen als zij op de ontwerp-beschikking zienswijzen naar voren hebben gebracht. Of als zij kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Ook kunnen belanghebbenden tegen de wijzigingen ten opzichte van de ontwerp-beschikking een beroepschrift indienen. Het beroepschrift wordt ingediend bij de rechtbank ´s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Als u wilt dat de beschikking niet in werking treedt voordat op het beroepschrift is beslist, kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank ‘s-Gravenhage vragen een voorlopige voorziening te treffen. Dat verzoek moet ook tijdens de termijn van terinzagelegging worden ingediend.

 

Voor informatie over de definitieve beschikking kunt u contact opnemen met de heer ing. N.P.J. Buijsman van de afdeling Vergunningverlening en Handhaving, telefoon 071-3063486.

  

Leiden, 5 oktober 2018

Naar boven