Bekendmaking benoeming leden hoofdstembureau en aanverwante besluiten

Het dagelijks bestuur van Waterschap De Dommel maakt het volgende bekend.

Het dagelijks bestuur van Waterschap De Dommel heeft op 25 september 2018 het besluit genomen tot vaststelling van de 'Benoeming leden hoofdstembureau en aanverwante besluiten’, mede gelet op de artikelen E6a, E9, lid 2 en E11 van de Kieswet en de artikel G1 en H3 van het Kiesbesluit.

BESLUIT:

A

Het dagelijks bestuur benoemt naast de watergraaf, die van rechtswege voorzitter is van het hoofdstembureau, de volgende personen tot lid respectievelijk plaatsvervangend lid van het hoofdstembureau:

 

  • 1.

    Peter Glas, voorzitter (q.q. voorzitter op basis van art E 6a, lid 3 Kieswet)

  • 2.

    Ben Besselink, lid, plaatsvervangend voorzitter

  • 3.

    Teun van Esch, lid

  • 4.

    Marco Spee, lid

  • 5.

    Dafni Jansen-Jonkers, lid

 

Plaatsvervangende leden:

  • 1.

    Ton Wegdam

  • 2.

    Marlies Bruning-Peeters

  • 3.

    Marieke Bleijs

 

Per vergadering van het hoofdstembureau wordt aan de leden, niet zijnde de voorzitter en (project)medewerkers van het waterschap, een vergoeding toegekend van € 100,-- per zitting van het stembureau en een kilometervergoeding overeenkomstig de SAW-regeling voor waterschapsambtenaren.

 

B

Het dagelijks bestuur wijst het Waterschapshuis gelegen aan de Bosscheweg 56 te Boxtel aan als geschikte ruimte voor het houden van zittingen van het hoofdstembureau.

 

C

Het dagelijks bestuur besluit het rekeningnummer van Waterschap De Dommel bij de Nederlandse Waterschapsbank N.V. < NL65 NWAB 0636 7517 59 > aan te wijzen als rekeningnummer waarop, onder vermelding van de woorden ‘waarborgsom registratie’ dan wel ‘waarborgsom kandidaatstelling’, waarborgsommen dienen te worden betaald die verschuldigd zijn voor registratie dan wel kandidaatstelling voor de Waterschapsverkiezingen 2019 bij Waterschap De Dommel.

 

Voor vragen over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met Marco Spee, (0411) 618 618.

Naar boven