Kennisgeving ontwerpbeschikking Watervergunning voor lozing afvalwater mestverwerking op locatie Zijp 2a te Boekel.

Voornemen vergunning te verlenen

 

Het dagelijks bestuur van waterschap Aa en Maas maakt bekend dat zij voornemens zijn in het kader van de Waterwet een besluit te nemen op een aanvraag voor een vergunning.

De aanvraag heeft betrekking op het op het oppervlaktewater brengen van stoffen die afkomstig zijn van een bestaande mestverwerkingsinstallatie op de locatie Zijp 2a te Boekel. In het kader van de coördinatie heeft inhoudelijke en procedurele afstemming plaatsgevonden met gemeente Boekel. De gemeente heeft het voornemen tot vergunningverlening begin augustus 2018 bekend gemaakt. Het zaaknummer is 17.D05094.

 

Inzien

U kunt het voornemen tot vergunningverlening gedurende zes weken inzien vanaf 22 september 2018 op de volgende plaats:

• Waterschapshuis Aa en Maas, Pettelaarpark 70, ’s-Hertogenbosch, elke werkdag   van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

• Gemeente Boekel; zie de website van de gemeente voor locatie, tijdstippen   en dagen waarop de stukken zijn in te zien.

Het is mogelijk een afspraak te maken met een medewerker van de afdeling Planadvies en Vergunningen voor een mondelinge toelichting op de vergunning en de bijbehorende stukken. Hiertoe kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 073 615 8333. U kunt, onder vermelding van het betreffende zaaknummer, via info@aaenmaas.nl ook een verzoek doen om de vergunning per e-mail te ontvangen.

 

Zienswijzen

Tot en met 2 november 2018 kan eenieder, onder vermelding van het zaaknummer 17.D05094, zienswijzen naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van waterschap Aa en Maas, Postbus 5049, 5201 GA ´s Hertogenbosch.

Degenen die schriftelijk hun zienswijze inbrengen, kunnen verzoeken hun persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Een dergelijk verzoek moet eveneens schriftelijk bij het dagelijks bestuur worden ingediend.

Er komt geen openbare zitting. Wel kunnen tot een week voor 2 november 2018 mondeling zienswijzen worden ingebracht tegen het ontwerpbesluit. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met het Waterwetloket via telefoonnummer 073 615 8333.

Degenen die op een van de bovenomschreven wijzen hun zienswijzen naar voren hebben gebracht kunnen later beroep instellen tegen de definitieve beschikking.

 

 

Naar boven