Vaststelling projectplan Aanpassen watersysteem Bisschopswetering

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden maakt bekend dat zij op 28 augustus 2018 het projectplan voor het aanpassen van het watersysteem van de Bisschopswetering heeft vastgesteld. Het waterschap heeft op grond van de Waterwet het projectplan vastgesteld, waarin werkzaamheden beschreven staan die het waterschap wil gaan uitvoeren. Het ontwerp-projectplan heeft ter inzage gelegen van gelegen 11 april tot en met 23 mei 2018. Tijdens de inspraakperiode is bij het waterschap één zienswijze ingediend.

 

Stukken inzien

U kunt het projectplan voor het aanpassen van de Bisschopswetering digitaal inzien via https://www.hdsr.nl/beleid-plannen/projectenkaart/bilt/aanpassen

 

Zienswijze

Het college van het waterschap informeert iedereen die ingesproken heeft over de wijze waarop de inspraakreactie in het projectplan Aanpassen Bisschopswetering is verwerkt.

 

Beroep na vaststelling

Een belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend op het ontwerp-projectplan óf kan aantonen hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kan binnen 6 weken na bekendmaking beroep bij Rechtbank Midden-Nederland in Utrecht instellen.

 

Inwerkingtreding

Genoemd projectplan treedt na bekendmaking in werking.

 

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met projectbeheerder David Reurslag, tel. 06-15068429 of via de e-mail david.reurslag@hdsr.nl

 

Houten, 31 augustus 2018

Naar boven