Onderwerp: Besluiten op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Waterwet (Wtw) voor REM GmbH&Co te Coevorden

Gedeputeerde Staten van Drenthe maken bekend dat zij op @ augustus 2018 een omgevingsvergunning hebben verleend aan REM GmbH&Co, gelegen aan De Mars 14 te Coevorden. De aanvraag betreft het doorvoeren van verschillende veranderingen binnen de inrichting.

Voor deze wijzigingen is tevens een vergunning op grond van de Wtw nodig. Gedeputeerde staten hebben gezorgd voor een gecoördineerde behandeling van beide aanvragen.

Zij maken namens het dagelijks bestuur van het waterschap Vechtstromen te Almelo bekend dat zij aan REM GmbH&Co op @ augustus 2018 een vergunning op grond van de Wtw hebben verleend voor water brengen in of onttrekken aan een oppervlaktewaterlichaam.

De besluiten zijn niet gewijzigd ten opzichte van de ontwerpbesluiten.

Terinzagelegging

U kunt de besluiten en de bijbehorende stukken gedurende zes weken inzien vanaf 5 september 2018 tot en met

16 oktober 2018:

- bij de gemeente Coevorden in het Hof van Coevorden, bij de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, Kasteel 1 te Coevorden: op werkdagen van 8.30 uur tot 12.00 uur en tevens op woensdag van 12.00 uur tot 16.00 uur en donderdag van 16.00 uur tot 19.30 uur. Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten kantoortijden mogelijk, telefoonnummer 14 0524;

- bij het waterschap Vechtstromen, Kooikersweg 1 te Almelo op werkdagen tijdens kantooruren;

- bij de provincie Drenthe, Westerbrink 1 te Assen op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Beroep

Tegen deze besluiten kan binnen zes weken na de dag van bekendmaking beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze over de ontwerpbesluiten naar voren hebben gebracht of door belanghebbenden die geen zienswijze naar voren hebben gebracht, maar die dat redelijkerwijs niet kan worden verweten. Griffierechten zijn hiervoor verschuldigd.

Indien beroep is ingesteld tegen deze besluiten, kan ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd, indien onverwijlde spoed dat vereist. Het verzoek moet worden gedaan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Griffierechten zijn hiervoor verschuldigd.

Tot slot

Voor nadere inlichtingen over de Wabo-procedure kan contact worden opgenomen met het Bedrijfsbureau van de Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe via telefoonnummer: 0800-9102 of over de Wtw-procedure met de heer T.S. Vo van het waterschap Vechtstromen, telefoonnummer (088) 2203507.

 

Naar boven