Hoogheemraadschap van Delfland – – kennisgeving – terinzagelegging ontwerp-peilbesluiten voor delen van Westland, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Midden Delfland, Vlaardingen en Rotterdam

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland is voornemens de peilbesluiten voor delen van Westland, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Midden Delfland, Vlaardingen en Rotterdam conform art. 5.2 Waterwet en art. 4.2 Waterverordening Zuid-Holland ter vaststelling voor te leggen aan de verenigde vergadering van Delfland. Vooruitlopend daarop heeft het college op 21 augustus 2018 de ontwerp-peilbesluiten vastgesteld.

In een peilbesluit worden voor een bepaald gebied de waterstanden of bandbreedtes waarbinnen waterstanden kunnen variëren vastgesteld, die gedurende daarbij aangegeven perioden zoveel mogelijk worden gehandhaafd.

Inzage

De ontwerpbesluiten en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen worden ingezien gedurende zes weken vanaf de dag na publicatie in het Waterschapsblad. U kunt de stukken digitaal raadplegen via de bijlagen bij deze publicatie. Het is ook mogelijk om de stukken, gedurende de inzagetermijn, te komen inzien bij het Hoogheemraadschap van Delfland, Phoenixstraat 32 te Delft. U kunt hiervoor een afspraak maken via onderstaande contactgegevens.

Zienswijze

Ingezetenen en belanghebbenden kunnen gedurende de periode van terinzagelegging hun zienswijze over de ontwerp-peilbesluiten schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland, Postbus 3061, 2601 DB Delft, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp-peilbesluiten'. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via onderstaand telefoonnummer.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze kennisgeving, kunt u op werkdagen van 9:00 tot 16:00 uur contact opnemen met het klantcontactcentrum (KCC) van Delfland. Het KCC is bereikbaar via één centraal telefoonnummer, namelijk (015) 260 81 08, of via e-mail loket@hhdelfland.nl.

Dijkgraaf en Hoogheemraden van Delfland,

de Secretaris, de Dijkgraaf,

ir. P.C. Janssen dr. P.H.W.M. Daverveldt

 

Naar boven