HDSR- Bekendmaking ambshalve maatwerkvoorschriften voor het in een oppervlaktewater lozen van grondwater afkomstig van de aanleg van een warmteleiding aan de Kanaalweg, Heycopstraat en Croeselaan in Utrecht (Code- HDSR29458)

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden maken bekend ambtshalve maatwerkvoorschriften te hebben gesteld op basis van artikel 2.1, lid 4 van het Besluit lozen buiten inrichtingen, voor het lozen van grondwater aan de Kanaalweg, Heycopstraat en Croeselaan in Utrecht, waarbij:

- gedurende één jaar grondwater in een oppervlaktewater wordt geloosd;

- de maatwerkvoorschriften te stellen voor een periode van twee jaar, ingaande op de dag van de eerste lozing.

Deze maatwerkvoorschriften zijn gesteld op verzoek van het bedrijf ingevolge het Besluit lozen buiten inrichtingen.

Stukken inzien

U kunt de aanvraag, het besluit en de daarbij behorende stukken inzien van 16 augustus 2018 tot en met 28 september 2018 bij:

- Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Poldermolen 2 in Houten op afspraak. Openingstijden: elke werkdag van 9.00 - 17.00 uur.

- Gemeente Utrecht, Stadsplateau 1, telefoon (030) 28 4600; (alleen op aanvraag) bij het Informatiecentrum Gemeente Utrecht. Openingstijden: elke werkdag van 9.00 - 17.00 uur.

Bezwaar

In het bezwaarschrift staat om wat voor besluit het gaat en wat het bezwaar is tegen het besluit. Het bezwaarschrift bevat verder het kenmerk van het besluit, de handtekening, naam en adres van de indiener van het bezwaarschrift en een dagtekening. U kunt een verzoek indienen om een voorlopige voorziening (inclusief schorsing). Het aantekenen van bezwaar heeft namelijk geen schorsende werking tot gevolg.

Voor inlichtingen over de procedure en de kosten kunt u zich wenden tot: Rechtbank Midden-Nederland Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen Postbus 16005 3500 DA Utrecht

Hiervoor zijn griffierechten verschuldigd. Voor natuurlijke personen € 170,- en voor rechtspersonen € 338,-. Bij uw verzoek stuurt u zowel een kopie van uw bezwaarschrift als van de vergunning mee.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met de afdeling Vergunningverlening en handhaving, telefoonnummer (030) 209 73 58. Of kijk op onze website: http://www.hdsr.nl/vergunningen

Houten, 16 augustus 2018

Naar boven