Bekendmaking ontwerpbesluit watervergunning Waterschap Limburg voor het maken en behouden van een bergbezinkbassin in de beschermingszone van de Geleenbeek te Munstergeleen

Het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg maakt, gelet op artikel 3:11, eerste lid en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het een ontwerpbesluit (documentnummer 2018-D126854) heeft genomen tot verlening van een watervergunning. De aanvraag heeft betrekking op het maken en behouden van een bergbezinkbassin in de beschermingszone van de Geleenbeek te Munstergeleen, in de gemeente Sittard-Geleen. De aanvraag is ingeschreven onder zaaknummer 2018-Z11535.

 

Inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de overige van belang zijnde stukken liggen op grond van artikel 3:16, lid 1 en 2 Algemene wet bestuursrecht ter inzage van 3 augustus 2018 tot en met 14 september 2018 tijdens kantooruren bij Waterschap Limburg, Maria Theresialaan 99  en in het gemeentehuis van Sittard-Geleen op de aldaar gebruikelijke plaats(en) en tijden.

Op verzoek kan een mondelinge toelichting op het ontwerpbesluit worden gegeven.

 

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende bovenvermelde periode van zes weken met ingang van de dag waarop het ontwerp ter inzage is gelegd schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen. De schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg, Postbus 2207, 6040 CC Roermond onder vermelding van het zaaknummer 2018-Z11535.

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen verzoeken wij u een week vóór het einde van de inzage termijn contact op te nemen met het waterschap, via telefoonnummer 088 88 90 100.

 

Informatie

Voor nadere informatie over het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met Jean-Paul Severeijns van het team vergunningen en plantoetsing, via telefoonnummer 088 88 90 100. Het besluit kan ook worden ingezien via onze website www.waterschaplimbrug.nl/actueel/bekendmakingen.

 

Het dagelijks bestuur,

 

ir. E.J.M. Keulers MMO, wnd. secretaris-directeur

drs. ing. P.F.C.W. van der Broeck, dijkgraaf

 

Naar boven