Bekendmaking besluit projectplan Essche Stroom Uilenbroek

Het dagelijks bestuur maakt het volgende bekend.

Besluit

Het dagelijks bestuur van Waterschap De Dommel heeft in zijn vergadering van 17 juli 2018 het projectplan ‘Essche Stroom Uilenbroek´ vastgesteld. Dit plan houdt onder meer het volgende in:

 

  • 1.

    Aanleg steilrand

  • 2.

    Aanleg peilgestuurde drainage

 

De terinzagelegging van het ontwerp-projectplan heeft niet geleid tot wijzigingen in het vastgestelde projectplan.

Inzage Projectplan met bijlagen 

Dit projectplan en de stukken die op dit plan betrekking hebben, liggen gedurende 6 weken ter inzage na de dag van deze bekendmaking.

Het projectplan en bijlagen zijn digitaal te raadplegen via de website: https://www.dommel.nl/gvop 

 

Inwerkingtreding

Het projectplan treedt in werking de dag na bekendmaking.

Instellen van beroep

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit beroep instellen bij de rechtbank Oost-Brabant. De beroepstermijn is zes weken vanaf de dag na die waarop het besluit is bekendgemaakt. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen over het ontwerp van dit projectplan naar voren heeft gebracht.

Beroepschriften moeten worden ingediend bij de rechtbank Oost-Brabant, postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Het beroepschrift moet voorzien zijn van:

-naam en adres van de indiener;-de dagtekening; -omschrijving van het besluit waartegen beroep is ingesteld en zo mogelijk een afschrift van het besluit; -de gronden van het beroep. Voorts dient het beroepschrift door de indiener te zijn ondertekend.

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dat betekent dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Wij verzoeken belanghebbenden in het beroepschrift te vermelden dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via Het digitale loket Rechtspraak. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor de behandeling van het beroepschrift wordt een bedrag aan griffierecht geheven.

Voorlopige voorziening Op grond van artikel 6:16 van de Algemene wet bestuursrecht schorst het beroep de werking van dit projectplan niet. Belanghebbenden die van oordeel zijn dat dit plan geheel of gedeeltelijk moet worden geschorst, dienen hiertoe een verzoek tot het treffen van voorlopige voorziening te richten aan de voorzieningenrechter van de Sector bestuursrecht van de rechtbank Oost-Brabant. Voor het treffen van een voorlopige voorziening is eveneens een griffierecht verschuldigd.

Contact

Voor vragen over deze bekendmaking kunt u contact opnemen Hans Koekkoek met telefoonnummer (0411) 618618

 

Naar boven