Bekendmaking watervergunning voor het lozen van water op een zuiveringstechnisch werk ter plaatse van Lorentzstraat 5 B in Harderwijk

Waterschap Vallei en Veluwe heeft een vergunning verleend aan Bio Energie Centrale Harderwijk B.V. voor het lozen van afvalwater van de afvalwaterzuiveringsinstallatie van de BECH op rioolwaterzuiveringsinstallatie (rwzi) Harderwijk. Het afvalwater is afkomstig van de inrichting ter plaatse van Lorentzstraat 5 B in Harderwijk.

De vergunning is verzonden op 17 juli 2018.

Het waterschap heeft een vergunning afgegeven met voorschriften om het milieu te beschermen. De vergunning is niet gewijzigd ten opzichte van de ontwerpbeschikking.

Inzien van stukken

U kunt de vergunning en de daarbij behorende stukken inzien van 20 juli 2018 tot en met

30 augustus 2018 bij Waterschap Vallei en Veluwe, Steenbokstraat 10 in Apeldoorn: elke werkdag na telefonische afspraak (055 527 29 11).

Indien gewenst kan de vergunning met bekendmaking ook naar u gemaild worden. In dat geval kunt u een e-mail sturen naar rzondag@vallei-veluwe.nl of evanbokhorst@vallei-veluwe.nl. De vergunning met bekendmaking zal u dan via e-mail worden toegezonden.

Beroep indienen?

Tegen dit besluit kan een (derde-)belanghebbende beroep instellen, conform artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht. Hij dient daartoe binnen zes weken na dagtekening beroep in te stellen bij de rechtbank. Een beroepschrift moet in tweevoud worden gericht aan de Rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, postbus 9030, 6800 EM, Arnhem. U kunt ook digitaal beroep instellen bij de bovengenoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden. Aangezien het instellen van beroep geen schorsende werking heeft (dat wil zeggen dat het besluit direct in werking treedt), kan een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) worden ingesteld indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dat vereist. Dit verzoek moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, op het bovengenoemde adres. Een voorwaarde hiervoor is dat ook beroep wordt ingesteld. Voor de behandeling van het beroep en/of het verzoek tot voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Vragen

Voor meer informatie over de vergunning kunt u contact opnemen met de heer Spaan (vergunningverlener) via telefoonnummer: 06 20 01 26 30.

Voor procedurele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Zondag (juridisch administratief medewerker) via telefoonnummer: 06 50 23 69 94.

Het nummer van de vergunning is 1029865/1300053

Waterschap Vallei en Veluwe

Apeldoorn

Datum bekendmaking: 19 juli 2018

Naar boven