Start inspraak Ontwerp-projectplan NNN-gebieden Lange Weide

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het waterschap heeft Het ontwerp-projectplan NNN-gebieden Lange Weide vrijgegeven voor in spraak. In polder de Lange Weide worden twee gebieden met de functie Natuur Netwerk Nederland (NNN) waterhuishoudkundig geïsoleerd. De waterpeilen en de peilgebiedsgrenzen zijn opgenomen in het ontwerp-peilbesluit Lange Weide 2018. Het ontwerp-peilbesluit is eveneens door het college op 3 juli 2018 vastgesteld en vrijgegeven voor inspraak. In het ontwerp-projectplan NNN-gebieden Lange Weide leest u welke inrichtingsmaatregelen maatregelen nodig zijn voor de nieuwe peilgebieden. Het ontwerp-projectplan en het ontwerp-peilbesluit liggen van 11 juli tot en met 5 september 2018 ter inzage. Belanghebbenden kunnen inspreken op beide besluiten.

 

Inzien stukken

U kunt het ontwerp-projectplan van 11 juli tot en met 5 september 2018 inzien op:

  • 1.

    Het kantoor van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Poldermolen 2 te Houten, elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur

  • 2.

    Het Evertshuis, Julianastraat 4 te Bodegraven, elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Ook kunt u kijken op de website van het waterschap: www.destichtserijnlanden.nl.

 

Inspraak

Tijdens de inzageperiode kunnen belanghebbenden mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen op het ontwerp-projectplan. Uw reactie kunt u richten aan het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, postbus 550, 3990 GJ Houten of via het hieronder vermelde telefoonnummer. Het college van het waterschap informeert iedereen die inspreekt over de wijze waarop de inspraakreactie in het projectplan wordt verwerkt.

 

Het college van het waterschap informeert iedereen die ingesproken heeft over de wijze waarop de inspraakreactie in het projectplan NNN-gebieden Lange Weide wordt verwerkt. Het definitieve projectplan wordt dan samen met het inspraakrapport door het college van dijkgraaf en hoogheemraden vastgesteld.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Chris van Naarden, projectleider Veenweide, telefoonnummer: +31 30 634 5737, e-mail: chris.van.naarden@hdsr.nl.

  

Houten, 9 juli 2018

 

Naar boven