Bekendmaking projectplan voor Aanleg Natuurlijke Oevers Grote Polder Zoeterwoude

Dijkgraaf en hoogheemraden van het hoogheemraadschap van Rijnland hebben op 26 juni 2018 een projectplan voor Aanleg Natuurlijke Oevers Grote Polder Zoeterwoude vastgesteld.

Het projectplan betreft:

 

  • 1.

    Verflauwen van oevers langs de Middelwetering in de Grote Polder te Zoeterwoude

  • 2.

    Dempen van overige watergangen ter compensatie van te graven water

 

Het projectplan kan van 4 juli 2018 tot en met 15 augustus 2018 worden ingezien:

  • 1.

    tijdens kantooruren bij de receptie van het hoogheemraadschap van Rijnland, Archimedesweg 1 te Leiden;

  • 2.

    vanaf 4 juli tot en met 15 augustus 2018 aan de linkerkant van deze bekendmaking

 

Belanghebbenden kunnen gedurende deze periode schriftelijk bezwaar maken. Een bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet daarnaast ten minste bevatten: de naam van de indiener, adres, dagtekening, het kenmerk Projectplan_kenmerk en een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden (motivering) van het bezwaar. Het postadres is: College van dijkgraaf en hoogheemraden, Postbus 156, 2300 AD te Leiden.

 

Door het instellen van beroep wordt de werking van het projectplan niet geschorst. Door het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening kan verzocht worden om het projectplan wel te schorsen. Het verzoek kan worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank. Het is ook mogelijk digitaal beroep in te stellen of een verzoek om een voorlopige voorziening in te dienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

  

Voor meer informatie over Rijnland, kijk op www.rijnland.net.

Leiden, 3 juli 2018

Naar boven