Bekendmaking Gedoogbeschikkingen Waterwet, Klaverhoekseweg 19 B te Best

Het dagelijks bestuur van Waterschap De Dommel heeft bij controle geconstateerd dat zonder vergunning werken zijn aangebracht boven een A-watergang (Berendonkloop) op de locatie Klaverhoekseweg 19 B te Best, kadastraal bekend als gemeente Best, sectie L, nummer 371. Het dagelijks bestuur heeft besloten voor deze werken een gedoogbeschikking te verlenen. In dat besluit is de gedoogperiode opgenomen.

Gedoogbeschikking met bijlagen ter Inzage

De gedoogbeschikking en de daarbij behorende stukken, liggen gedurende 6 weken ter inzage na de dag van deze bekendmaking.

De gedoogbeschikking en bijlagen zijn als bijlage op de linkerzijde van dit Waterschapsblad opgenomen

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag van bekendmaking van de beschikking schriftelijk bezwaar maken tegen de beschikking bij:

Waterschap De Dommel

Dagelijks bestuur

t.a.v. het secretariaat commissie bezwaarschriften

Postbus 10.001

5280 DA Boxtel.

Een bezwaarschrift dient te worden ondertekend en in elk geval te bevatten:

 

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    een omschrijving van de beschikking waartegen bezwaar wordt gemaakt;

  • 4.

    de gronden van het bezwaar. 

    Voorlopige voorziening

    Naast een bezwaarschrift kan een verzoek om een voorlopige voorziening bij de rechtbank worden ingediend. Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Sector bestuursrecht van rechtbank Oost Brabant, postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Voor het treffen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

    U kunt ook digitaal een voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via Het digitale loket Rechtspraak. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

    Contact

    Voor vragen over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met Jan Rijnen, telefoonnummer (0411) 618 618.

Naar boven