Het onttrekken en infiltreren van grondwater in verband met een gerealiseerd en in werking zijnde bodembeheerssysteem op de locatie Baanhoekweg 22 te Dordrecht

 

Het college van dijkgraaf en heemraden heeft besloten een watervergunning te verlenen voor het onttrekken en infiltreren van grondwater in verband met een gerealiseerd en in werking zijnde bodembeheerssysteem op de locatie Baanhoekweg 22 te Dordrecht, dossiernummer D0040474.

De vergunning is met behulp van de uniforme voorbereidingsprocedure (afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht) voorbereid.

Tegen onderhavige definitief verleende vergunning kunnen diegenen die een zienswijze hebben ingediend beroep instellen bij de Rechtbank.

De vergunning ligt van 22 mei 2018 tot en met 3 juli 2018 (6 weken) ter inzage bij: Waterschap Hollandse Delta, Handelsweg 100 te Ridderkerk, op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur. U kunt hiervoor een afspraak maken met de afdeling Vergunningverlening, 0900 2005005 (lokaal tarief).

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een (rechts)persoon wiens belang rechtstreeks bij een vergunning is betrokken, gedurende een periode van zes weken vanaf de dag nadat de vergunning ter inzage is gelegd, tegen de vergunning beroep instellen bij de Rechtbank Rotterdam, Sector Bestuursrecht. Het postadres van de Rechtbank Rotterdam is postbus 50950, 3007 BL Rotterdam.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijze naar voren te hebben gebracht over de ontwerp-vergunning.

Het indienen van beroep heeft geen schorsende werking daarom kunt u tevens de Voorzieningenrechter van genoemde rechtbank verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Ook kunt u via deze site de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam digitaal verzoeken om een voorlopige voorziening. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor het instellen van beroep en het doen van een verzoek tot voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd. Voor de hoogte van de griffierechten kunt u contact opnemen met de Rechtbank Rotterdam, Sector Bestuursrecht, onder telefoonnummer 010 297 12 34.

Voor nadere inlichtingen over deze vergunning kunt u terecht bij de afdeling vergunningverlening, 088-9743400 of vergunningen@wshd.nl.

 

Ridderkerk, 17 mei 2018

Dijkgraaf en heemraden,

Namens deze:

ir. H.P. de Vries, afdelingshoofd Vergunningverlening

Naar boven