Kennisgeving ontwerp concept projectplan Herinrichting Collendoornerveen

In de vergadering van 22 mei 2018 heeft het dagelijks bestuur Project Herinrichting Collendoornerveen in ontwerp vastgesteld.

  • 1.

    Het concept Projectplan Herinrichting Collendoornerveen vast te stellen en vervolgens zes weken ter inzage te leggen. Door de uitvoering van het plan wordt het watersysteem in Collendoornerveen en Marslanden zodanig ingericht dat de oorspronkelijke afwateringsrichting in Collendoornerveen wordt hersteld en in droge perioden water vanuit het Verlengde Ommerkanaal wordt ingelaten;

  • 2.

    Voor de verdere voorbereiding van het project Herinrichting Collendoornerveen een krediet beschikbaar te stellen van € 175.000 (inclusief btw). Dit bedrag is opgenomen in de vastgestelde programmabegroting 2018-2021.

Ter inzage

Het ontwerp concept Projectplan Herinrichting Collendoornerveen en de bijhorende bijlagen treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’. Het ontwerp concept Projectplan Herinrichting Collendoornerveen en de bijhorende bijlagen liggen met ingang van 25 mei tot en met 6 juli 2018 tijdens kantooruren ook ter inzage in het waterschapskantoor, Kooikersweg 1 te Almelo.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen met ingang van 25 mei tot en met 6 juli 2018 naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo.

Voor het maken van een afspraak voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerp concept Projectplan Herinrichting Collendoornerveen kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven