Bekendmaking verkort projectplan Aanbrengen LOP-stuw in B-watergang

Het dagelijks bestuur maakt het volgende bekend.

Besluit

Het dagelijks bestuur van Waterschap De Dommel heeft op 1 mei 2018 het besluit betreffende projectplan ‘aanbrengen LOP-stuw in B-watergang’ vastgesteld.

Dit projectplan houdt onder meer het volgende in: het plaatsen van een LOP-stuw in een B-watergang die parallel loopt aan de Kleine Beerze. Het gaat om de locatie waar de B-watergang uitstroomt in de Kleine Beerze ter hoogte van de Hoogeloonseweg nabij Vessem. Het doel van het plaatsen van de LOP-stuw is om bij hoog water instroom van water vanuit de Kleine Beerze te voorkomen en in drogere periodes water langer vast te kunnen houden.

Projectplan met bijlagen ter inzage

Dit projectplan en de stukken die op dit plan betrekking hebben, liggen gedurende 6 weken ter inzage vanaf de dag na deze bekendmaking.

Het verkort projectplan en bijlagen zijn als bijlage op de linkerzijde van dit Waterschapsblad opgenomen.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit gedurende 6 weken vanaf de dag na die waarop het besluit is bekendgemaakt bezwaar indienen bij het dagelijks bestuur van Waterschap De Dommel t.a.v. secretariaat bezwaren, Postbus 10.001, 5280 DA Boxtel.

Het bezwaarschrift moet voorzien zijn van:

  • 1.

    naam en adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    omschrijving van het besluit waartegen bezwaar is ingediend en zo mogelijk een af schrift van het besluit;

  • 4.

    gronden van het bezwaar.

    Verder dient het bezwaarschrift door de indiener te zijn ondertekend.

     

    Naast een bezwaarschrift kan een verzoek om een voorlopige voorziening bij de rechtbank worden ingediend. Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Sector bestuursrecht van rechtbank Oost Brabant,postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Voor het treffen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

    U kunt ook digitaal een voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via Het digitale loket Rechtspraak. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Contact

Voor vragen over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met Roel Dobbelsteen, telefoonnummer (0411) 618 335.

Naar boven