Ontwerpbegroting 2019 Gemeenschappelijk laboratorium Aqualysis

 

Waterschap Vallei en Veluwe neemt deel aan de gemeenschappelijke regeling Gemeenschappelijk laboratorium Aqualysis. Voor de aan haar opgedragen taken stelt Aqualysis jaarlijks een begroting op. Voor de ontwerpbegroting zie links hiernaast bij Externe bijlagen.

 

Aqualysis is opgericht per 1 januari 2014 en is een gemeenschappelijke regeling (GR) waarin vijf waterschappen deelnemen, waaronder Waterschap Vallei en Veluwe. Zij zijn tevens voor een gelijk deel eigenaar.

 

Aqualysis bestaat uit drie onderdelen een bacteriologisch, een chemisch en een hydrobiologisch laboratorium. Dagelijks analyseren medewerkers het oppervlaktewater, zwemwater, afvalwater, grondwater, waterbodem en zuiveringslib. Daarnaast biedt het laboratorium ondersteunende diensten aan zoals monsterneming, toetsing en advies.

 

De ontwerpbegroting ligt met ingang van 23 april 2018 tot en met 13 mei 2018 ter inzage in het waterschapshuis, Steenbokstraat 10 te Apeldoorn (maandag tot en met donderdag 08.00 tot 17.00 uur en vrijdag 08.00 tot 16.00 uur).

 

Bijlagen ter inzage

Uw zienswijze over de ontwerpbegroting kunt u schriftelijk, mondeling of via een digitaal formulier naar voren brengen tot en met 13 mei 2018.

U kunt uw zienswijze sturen naar:

 

Waterschap Vallei en Veluwe

Ter attentie van het college van dijkgraaf en heemraden

Postbus 4142

7320 AC Apeldoorn

 

onder vermelding van ‘Zienswijze begroting Aqualysis 2019'.

 

Naar boven