Bekendmaking wijziging Algemene regel 10 Het aanbrengen en hebben van steigers en vlonders, waterschap Hoogheemraadschap Van Schieland En De Krimpenerwaard

 

 

Dijkgraaf en hoogheemraden van Schieland en de Krimpenerwaard hebben op 10 april 2018 besloten tot het vaststellen van de nieuwe algemene regel 10 Het aanbrengen en hebben van steigers en vlonders. Gelijktijdig is de bestaande Algemene regel steigers en vlonders ingetrokken.

 

Deze Algemene regels horen bij de Keur van Schieland en de Krimpenerwaard. 

 

In de Keur zijn gebods- en verbodsbepalingen opgenomen. De verbodsbepalingen gaan over activiteiten die zonder watervergunning verboden zijn. In de Algemene regels Keur van Schieland en de Krimpenerwaard is aangegeven waaraan burgers, organisaties en bedrijven zich moeten houden als zij handelingen in het regionale watersysteem verrichten. Als voldaan wordt aan de voorwaarden van de Algemene regels, zijn de activiteiten als het ware ontheven van de vergunningplicht. Dan is in sommige gevallen slechts nog een melding nodig.

 

In de periode van 7 februari 2018 tot en met 20 maart 2018 heeft deze gewijzigde algemene regel voor inspraak ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ontvangen. Onze verordeningen zijn te raadplegen op www.overheid.nl (lokale wet-en regelgeving) en op https://www.schielandendekrimpenerwaard.nl/regels/regelgeving.

 

Deze algemene regels treden in werking op 1 mei 2018.

Naar boven