Inspraak peilbesluit en ontwerp watergebiedsplan en besluit Algemene regels hoogwatervoorzieningen Noordelijke Vechtstreek

Het Dagelijks Bestuur van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht maakt bekend dat voor de Noordelijke Vechtstreek een watergebiedsplan wordt voorbereid. Het betreft de Bloemendalerpolder en stedelijk gebied van Weesp, ten noorden van het Smal Weesp. Het plan bevat onder meer nieuwe peilbesluiten en de maatregelen die nodig zijn voor het juiste waterpeil, een goede waterkwaliteit en een goede waterhuishouding. Daarnaast zijn voor de Bloemendalerpolder Algemene regels hoogwatervoorzieningen opgesteld.

Inzien van stukken

Het ontwerp-watergebiedsplan en de Algemene regels hoogwatervoorzieningen zijn vanaf 10 april 2018 tot en met 21 mei 2018 in te zien op www.overheid.nl of kijk op www.agv.nl/werk-in-uitvoering/noordelijke-vechtstreek.

Een papieren versie is in te zien bij:

Gemeente Gooise Meren, Brinklaan 35, 1404 EP Bussum

Gemeente Weesp, Nieuwstraat 70A, 1381 BD Weesp

Inspraak

Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt kunnen bewoners en andere betrokkenen schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze kenbaar maken. Stuur een schriftelijke zienswijze aan:

Waterschap Amstel, Gooi en Vecht

t.a.v. het Dagelijks Bestuur

Postbus 94370

1090 GJ Amsterdam

met als onderwerp “Watergebiedsplan Noordelijke Vechtstreek" of “Algemene regels Bloemendalerpolder”. Als u deze schriftelijke reactie nog mondeling wilt toelichten dient u dit duidelijk te vermelden. Wilt u uw zienswijze mondeling kenbaar maken, neem dan contact op met B. Beentjes via telefoonnummer 0900 – 93 94. Het dagelijks bestuur van AGV beoordeelt uw zienswijze en zo nodig wordt het watergebiedsplan aangepast.

Bewonersavond

Op woensdag 18 april 2018 organiseert Waterschap Amstel, Gooi en Vecht een inloopavond. Op deze avond kunt u het nieuwe ontwerp-watergebiedsplan en de Algemene regels hoogwatervoorzieningen voor de Noordelijke Vechtstreek inzien en vragen stellen over de plannen. Als bewoner/eigenaar bent u van harte welkom.

U kunt tussen 19.30 uur en 21.30 uur binnenlopen in Hotel Het Hart van Weesp, Herengracht 35,

1382 AH Weesp.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Waternet 0900 - 93 94 en vragen naar B. Beentjes.

 

 

Amsterdam 11 april 2018

Naar boven