Waterschapsverkiezingen 2019: Regeling benoeming bestuursleden in de categorie ongebouwd van het waterschapsbestuur Vechtstromen door het bestuur van LTO Noord

Het algemeen bestuur van waterschap Vechtstromen bestaat uit 27 zetels, waarvan 7 zetels worden toegekend aan de specifieke categorieën: bedrijfsgebouwd, natuurterreinen en ongebouwd. De overige 20 zetels zijn voor de categorie ingezetenen.

Er zijn 3 zetels voor bedrijfsgebouwd, 3 zetels voor ongebouwd en 1 zetel voor natuurterreinen. De vertegenwoordigers namens de categorie ongebouwd worden benoemd door LTO-Noord.

Voor de selectie en benoeming van deze vertegenwoordigers in het bestuur van het waterschap Vechtstromen dient LTO-Noord op grond van artikel 14, lid 3, van de Waterschapswet een regeling vast te stellen.

LTO-Noord heeft hiervoor de ‘Regeling benoeming bestuursleden in de categorie ongebouwd van het waterschapsbestuur Vechtstromen door het bestuur van LTO Noord’ vastgesteld. Deze regeling voorziet in de procedure van selectie en benoeming door LTO-Noord van vertegenwoordigers van de categorie 'ongebouwd' in het algemeen bestuur van waterschap Vechtstromen.

Op grond van artikel 14, lid 3, van de Waterschapswet wordt deze regeling bekend gemaakt door het bestuur van het waterschap.

Ter inzage

De ‘Regeling benoeming bestuursleden in de categorie ongebouwd van het waterschapsbestuur Vechtstromen door het bestuur van LTO Noord’ treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’. De regeling ligt met ingang van 4 april tot en met 15 mei 2019 tijdens kantooruren ook ter inzage in het waterschapskantoor, Kooikersweg 1 te Almelo.

Bezwaar of beroep

Tegen het vaststellen van de Regeling benoeming bestuursleden in de categorie ongebouwd van het waterschapsbestuur Vechtstromen door het bestuur van LTO Noord staat geen bezwaar of beroep open.

Informatie

Voor meer informatie over de Regeling benoeming waterschapsbestuursleden Natuurterreinen kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer van het waterschap (088) 2203333.

Naar boven