Het onttrekken en infiltreren van grondwater in verband met een gerealiseerd en in werking zijnde bodembeheerssysteem op de locatie Baanhoekweg 22 te Dordrecht

 

Het college van dijkgraaf en heemraden heeft besloten een ontwerp watervergunning te verlenen voor het onttrekken en infiltreren van grondwater in verband met een gerealiseerd en in werking zijnde bodembeheerssysteem op de locatie Baanhoekweg 22 te Dordrecht, dossiernummer D0040474.

De vergunning wordt met behulp van de uniforme voorbereidingsprocedure (afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht) voorbereid. De ontwerp-vergunning ligt met ingang van 20 maart 2018, 6 weken ter inzage op het hoofdkantoor van waterschap Hollandse Delta te Ridderkerk en kan daar worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met de afdeling Vergunningverlening, 0900-2005005 (lokaal tarief).

Belanghebbenden kunnen op de ontwerp-vergunning hun zienswijze (inspraak) indienen. Na de ter inzage termijn kan de vergunning definitief worden verleend.

Tegen de definitief verleende vergunning kunnen diegenen die een zienswijze hebben ingediend beroep instellen bij de Rechtbank en hoger beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Ridderkerk, 20 maart 2018

Dijkgraaf en heemraden,

Namens deze:

ir. H.P. de Vries, afdelingshoofd Vergunningverlening

Naar boven