Bekendmaking wijziging Bevoegdhedenregister HHSK

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Schieland en de Krimpenerwaard maakt bekend dat zij op 13 februari 2018 heeft besloten tot wijziging van het Bevoegdhedenregister van Schieland en de Krimpenerwaard.

In het Bevoegdhedenregister zijn (onder)mandaten, (onder)volmachten en (onder)machtigingen opgenomen. In het register zijn de functionarissen genoemd die bevoegd zijn om voor bepaalde zaken namens dijkgraaf en hoogheemraden besluiten te nemen en te ondertekenen.

 

 

Het college heeft besloten om de volgende twee mandaten aan het bevoegdhedenregister toe te voegen:

 

 

Omschrijving

Mandaatgever

Soort bevoegdheid

Mandaat aan

Onder-mandaat aan

Verder onder-

mandaat aan

Voor-waarden

2.14

Besluit na formele mer-beoordeling van de aanleg, wijziging of uitbreiding van werken voor het onttrekken of kunstmatig aanvullen van grondwater in gevallen waarin de activiteit betrekking heeft op een hoeveelheid water van 1,5 miljoen m3 of meer per jaar tot 10 miljoen m3

College

Mt

SD

AH

Nader aan te wijzen medewer-kers

 

2.15

Besluit na vormvrije mer-beoordeling van de aanleg, wijziging of uitbreiding van werken voor het onttrekken of kunstmatig aanvullen van grondwater in gevallen waarin de activiteit betrekking heeft op een hoeveelheid water van minder dan 1,5 miljoen m3 per jaar

College

Mt

SD

AH

Nader aan te wijzen medewer-kers

 

 

Het wijzigingsbesluit treedt in werking op de dag na bekendmaking.

Het Bevoegdhedenregister ligt van 16 maart tot en met 26 april 2018 ter inzage op het kantoor van Schieland en de Krimpenerwaard aan de Maasboulevard 123 in Rotterdam. Het register is ook als bijlage toegevoegd bij deze digitale bekendmaking.

Belanghebbenden kunnen tegen de wijziging van het Bevoegdhedenregister van 16 maart tot en met 26 april 2018 bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Schieland en de Krimpenerwaard, Postbus 4059, 3006 AB Rotterdam.

 

Naar boven