HDSR – Ontwerp watervergunning voor het onttrekken en lozen van grondwater in verband met het afkoppelen van hemelwater van het vuilwaterriool en de aanleg van een hemelwaterriool ter plaatse van de Jan Pieterszoon Coenstraat, de Leidsekade en de Laurens Reaalstraat in Utrecht (code HDSR22032)

Het waterschap is van plan een vergunning te verlenen voor het aanleggen van een hemelwaterriool en het afkoppelen van hemelwater van het vuilwaterriool ter plaatse van de Jan Pieterszoon Coenstraat, de Leidsekade en de Laurens Reaalstraat in Utrecht, kadastrale gemeente Utrecht CTR, sectie C nummer(s) 8935, 8798 en 3594.

Vergunning wordt verleend om;

  • .

    Gedurende 4 maanden grondwater te onttrekken op basis van artikel 3.10 van de Keur.

  • .

    Gedurende 4 maanden grondwater te brengen in het oppervlaktewaterlichaam Leidsche Rijn, op basis van artikel 3.9 van de Keur.

  • .

    Een tijdelijke lozingsconstructie aan te leggen in het oppervlaktewaterlichaam Leidsche Rijn op basis van artikel 3.3, lid 1 van de Keur.

Ter inzage

U kunt de ontwerpvergunning en bijbehorende stukken inzien van 5 maart 2018 tot en met 16 april 2018 bij:

- Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Poldermolen 2 in Houten op afspraak. Openingstijden: op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur;

- Gemeente Utrecht, Stadsplateau 1 te Utrecht. Openingstijden: op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur, telefoon (030) 28 46 00; bij het informatiecentrum Gemeente Utrecht (alleen op aanvraag).

Zienswijze

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken na de verzenddatum uw zienswijze indienen. Voor meer informatie en het indienen van een zienswijze kijkt u op onze website: http://www.hdsr.nl/vergunningen/verleende-vergunning/zienswijze/.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met de afdeling Vergunningverlening en handhaving, telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website http://www.hdsr.nl/vergunningen/.

 

 

 

   

Houten, 2 maart 2018

Naar boven