Start inspraak ontwerp-projectplan Heinoomsvaartkade-Kromme Mijdrechtkade

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden maakt bekend dat het ontwerp-projectplan ’Heinoomsvaartkade-Kromme Mijdrechtkade’ ter inzage ligt voor inspraak.

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden is verantwoordelijk voor veilige dijken, droge voeten en schoon water. De zuidelijke kade van de Heinoomsvaart en een klein gedeelte van de oostelijke kade van de Kromme Mijdrecht (gemeente Nieuwkoop) voldoen niet meer aan de eisen voor waterveiligheid en moeten verbeterd worden. Het waterschap heeft het voornemen maatregelen uit te voeren om de dijk te verbeteren en heeft daartoe een ontwerp-projectplan opgesteld.

Stukken inzien

Van 2 maart 2018 t/m 13 april 2018 kunt u het ontwerp-projectplan Heinoomsvaartkade-Kromme Mijdrechtkade inzien. U kunt het ontwerp-projectplan digitaal inzien via www.destichtserijnlanden.nl/bekendmakingen. Bent u niet in de gelegenheid om het ontwerp-projectplan digitaal in te zien? Dan kunt u het ontwerp-projectplan en de daarbij behorende bijlagen inzien op de volgende locatie:

- het kantoor van Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden, De Molen 48, te Houten, elke werkdag van 9.00 - 17.00 uur.

Wanneer u de stukken wilt inzien op het kantoor van het hoogheemraadschap en u wilt graag inhoudelijke informatie, dan is het wenselijk een afspraak te maken. Een afspraak maken kan via dhr. M. van der Hoeve, (030) 634 57 00.

Zienswijze

Als u uw zienswijze wilt geven op dit ontwerp-projectplan, kunt u die uiterlijk tot en met 13 april

2018 schriftelijk en ondertekend onder vermelding van ‘ontwerp-projectplan Heinoomsvaartkade-Kromme Mijdrechtkade’ indienen bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Postbus 550, 3990 GJ Houten.

Wilt u uw zienswijze liever mondeling indienen? Dan kunt u hiervoor een afspraak maken tot uiterlijk 12 april 2018. Neem daarvoor contact op met de heer M. van der Hoeve, telefoonnummer (030) 634 57 00.

Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens bekend worden, verzoeken wij u dat meteen op te geven. Voor de goede orde wijzen wij u erop dat als u geen zienswijze indient, u na de vaststelling van het projectplan daartegen ook geen beroep meer kunt instellen bij de rechtbank.

Beroep

Na behandeling van alle ingediende zienswijzen stelt het waterschap het projectplan definitief vast. Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend kunnen tegen vaststelling van het definitieve projectplan beroep instellen bij de Rechtbank Utrecht.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met dhr. M. van der Hoeve, projectleider van dit project, telefoonnummer: (030) 634 57 00 of per email: marten.van.der.hoeve@hdsr.nl.

 

Houten, 2 maart 2018

 

Naar boven