Ontwerp-visie ter inzage GGOR Goorloop - Snelle Loop

Het Dagelijks Bestuur van het waterschap Aa en Maas heeft op 26 februari 2018 de Ontwerp-visie GGOR Goorloop - Snelle Loop en Peelse Loop vastgesteld. Met deze visie wordt beoogd om de waterhuishouding en het peilbeheer in het projectgebied te optimaliseren. Het projectgebied omvat grofweg de gemeenten Gemert-Bakel, Helmond en Laarbeek.

 

Inzage

De ontwerp-visie ligt van 1 maart 2018 tot en met 11 april 2018 ter inzage.

U kunt deze raadplegen via internet op www.officielebekendmakingen.nl.

De visie is tevens in te zien op de volgende locaties op werkdagen van 9:30 uur tot 16:00 uur:

 

  • District Boven Aa, Piet Mondriaanstraat 11, Deurne

  • District Beneden Aa, Dorpsstraat 18, Loosbroek

 

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging hun zienswijzen indienen. Zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend.

 

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het Dagelijks Bestuur van waterschap Aa en Maas, Postbus 5049, 5201 GA ’s-Hertogenbosch.

Wilt u mondeling uw zienswijze indienen? Neem dan vóór 11 april 2018 contact op met een van de hierna genoemde contactpersonen.

Uitsluitend degenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend, hebben de mogelijkheid in beroep te gaan bij de rechtbank tegen het definitieve projectplan.

 

Van uw zienswijze en de reactie daarop van het Dagelijks Bestuur wordt een nota van zienswijzen opgesteld. In deze nota van zienswijzen kunnen uw persoonsgegevens worden vermeld. Wij verzoeken u in uw zienswijze uitdrukkelijk aan te geven of u bezwaar heeft tegen vermelding van uw persoonsgegevens.

 

Wilt u meer weten?

Neem contact op met een van onderstaande contactpersonen:

 

Joost Jansen (assistent projectleider).

E-mail adres:joostjansen@aaenmaas.nl

Telefoonnummer: 073-6158261

 

Els Aarts (adviseur watersysteem)

E-mail adres: eaarts@aaenmaas.nl

Telefoonnummer: 0493 3822 32

 

’s-Hertogenbosch, 27 februari 2018

Naar boven