HDSR – Watervergunning voor het lozen van spoelwater tijdens het boren en ontwikkelen van een bodemenergiesysteem aan de Hoofdstraat 8 in Driebergen - Rijsenburg (code HDSR33816)

Het waterschap heeft een watervergunning verleend voor het lozen van spoelwater tijdens het boren en ontwikkelen van een bodemenergiesysteem aan de Hoofdstraat 8 in Driebergen - Rijsenburg, kadastrale gemeentecode DBG, sectie A, nummer(s) 1816:

De vergunning is verleend om;

- gedurende vier weken spoelwater te brengen in een oppervlaktewaterlichaam op landgoed De Reehorst.

 

Dit besluit is verzonden op 11 december 2018.

 

Stukken inzien

U kunt de aanvraag, de vergunning en de daarbij behorende stukken inzien van 13 december 2018 tot en met 23 januari 2019 bij het waterschap Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Poldermolen 2 in Houten op afspraak. Openingstijden: elke werkdag van 9.00 - 17.00 uur.

 

U kunt de stukken digitaal bekijken via het digitale waterschapsblad van HDSR op www.overheid.nl . De stukken hangen als ‘Externe bijlagen’ aan deze publicatie (linker kolom).

 

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken na verzenddatum bezwaar instellen. Voor meer informatie en het instellen van bezwaar kunt u kijken op onze website http://www.hdsr.nl/vergunningen/verleende-vergunning/bezwaar-beroep/.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met de afdeling Vergunningverlening en handhaving, telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website: http://www.hdsr.nl/vergunningen/ .

 

 

 

Houten, 13 december 2018

Naar boven