Losser en Dinkelland, wijzigen waterstaatkundige toestand diverse waterlopen binnen plangebied “Punthuizen-Stroothuizen”  

Ontwerp-vergunning Keur waterschap Vechtstromen en Waterwet

Het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen is voornemens positief te besluiten op de aanvraag van Staatsbosbeheer te Deventer voor het wijzigen van de waterstaatkundige toestand van diverse waterlopen binnen het plangebied “Punthuizen-Stroothuizen” te Losser en Dinkelland.

Ter inzage

De ontwerp-vergunning en de onderliggende stukken liggen ter inzage tot 6 weken na bekendmaking en kunnen worden ingezien bij het waterschap Vechtstromen op het hoofdkantoor in Almelo en

 

- Gemeentehuis Losser, Raadhuisplein 1, 7581 AG LOSSER

- Gemeentehuis Dinkelland, Nicolaasplein 5, 7591 MA DENEKAMP

- Provinciehuis Overijssel, Luttenbergstraat 2, 8012 EE ZWOLLE

 

onder vermelding van Z-1819557.

 Zienswijzen

De ontwerp vergunning ligt ter inzage tot 6 weken na bekendmaking. Tegen de ontwerp vergunning staat voor eenieder de mogelijkheid open om binnen 6 weken zienswijzen in te dienen bij waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA te Almelo. De vergunning is bekendgemaakt aan vergunninghouder op de datum weergegeven onder deze kennisgeving.

 

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich richten tot het team Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving van het waterschap Vechtstromen, tel. 088-2203333.

  

Almelo, 4 december 2018

 

Naar boven