Waterschapsverkiezing 2019

 

De voorzitter van het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van waterschap Hollandse Delta maakt bekend:

dat het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van waterschap Hollandse Delta op maandag 29 oktober 2018 in zijn vergadering de volgende aanduidingen heeft geschrapt omdat deze groeperingen bij de afgelopen verkiezing voor het waterschap geen geldige kandidatenlijst hebben ingeleverd.

3. Huurdersvereniging IJsselmonde

5. Hollands Tij

7. Samenwerkende Lokale Partijen

Het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van waterschap Hollandse Delta heeft dit beoordeeld op basis van de wettelijke voorschriften in de Kieswet.

Het besluit is voor beroep ontvankelijk gedurende 6 dagen na publicatie in het waterschapsblad. Het beroepschrift moet op grond van artikel G5, lid 1 onder b, van de Kieswet, uiterlijk op de zesde dag na de dagtekening van deze kennisgeving in tweevoud worden ingediend bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Ridderkerk, 29 oktober 2018

De voorzitter van het centraal stembureau

ir. I.G.M. de Bondt

Naar boven