Hengelo,lozen hemelwater en kwelwater op waterloop WL00949

Twence Holding B.V. heeft bij het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen een aanvraag ingediend voor het lozen van hemelwater en kwelwater afkomstig van de bedrijfslocatie van Twence aan de Boldershoekweg 51 te Hengelo. De afvalwaterstromen worden geloosd op de waterloop WL00949 (Zandboerleiding/Twekkelerbeek).

Daarnaast heeft Twence Holding B.V. op 27 januari 2017 een aanvraag voor een omgevingsvergunning bij de Provincie Overijssel ingediend. De vergunning is aangevraagd voor de locatie Boldershoekweg 51 te Hengelo, gemeente Hengelo.

Op basis van de Wm vindt een gecoördineerde behandeling plaats van beide vergunningsaanvragen. Het voornemen bestaat de gevraagde vergunningen onder het stellen van voorschriften te verlenen.

 

INZAGE.

U kunt de ontwerpbesluiten en andere relevante stukken vanaf 16 oktober 2017 gedurende zes weken inzien:

 

  • 1.

    op werkdagen tussen 09.00 uur tot 17.00 uur bij Provincie Overijssel, eenheid publieke Dienstverlening (PDV), Luttenbergstraat 2 te Zwolle (na telefonische afspraak met team vergunningverlening (038) 499 76 00). Gedurende de inzagetermijn staat de ontwerpbeschikking en de daarbij horende voorschriften op

  • 2.

    bij de receptie van het Stadskantoor van de gemeente Hengelo;

  • 3.

    bij de receptie van het Stadskantoor van de gemeente Enschede.

  • 4.

    de vergunningsaanvraag en het ontwerp van de beschikking ingevolge de Waterwet liggen 

     

    ZIENSWIJZEN.

    Vanaf 17 oktober 2017 tot 28 november 2017 kan iedereen, gemotiveerde zienswijzen over het ontwerp van de beschikking(en) indienen (bij voorkeur schriftelijk) bij het college van Gedeputeerde Staten van Overijssel, Postbus 10078, 8000 GB in Zwolle.

     

    Tegen het ontwerp van de beschikking op grond van de Waterwet kunnen zienswijzenworden ingediend bij het waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA te Almelo.

     

    Bij het mondeling naar voren brengen van zienswijzen bestaat de mogelijkheid dit voor de twee ontwerpen tezamen te laten plaats vinden.

     

    BEROEP.

    Tegen de definitieve beschikking(en) kan alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden die zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking(en) hebben ingediend, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan.

     

    INLICHTINGEN.

    Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot het team Vergunningverlening, tel. 038 499 76 00.

     

    Indien het de Waterwet-pocedure betreft, voor nadere inlichtingen kunt u zich richten tot het team Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving van het waterschap Vechtstromen, tel. 088-2203333.

     

    Almelo, 16 oktober 2017  

Naar boven