Bekendmaking ontwerpwatervergunning met bijbehorend ontwerpbesluit tot wijziging van de legger inzake het gedeeltelijk dempen (verleggen) van de oppervlaktewaterlichamen Gekkengraaf en Lage Heide in de gemeente Venlo

Het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg maakt, gelet op artikel 3:11, eerste lid en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat het een ontwerpbesluit heeft genomen tot verlening van een watervergunning met bijbehorend ontwerpbesluit tot wijziging van de legger. De aanvraag heeft betrekking op het gedeeltelijk dempen (verleggen) van de oppervlaktewaterlichamen Gekkengraaf en Lage Heide in de gemeente Venlo. De aanvraag tot verlening van de watervergunning is ingeschreven onder zaaknummer 2017-Z7083 en die tot wijziging van de legger onder zaaknummer 2017-Z7084.

Inzage

De aanvraag, de ontwerpbesluiten en de overige van belang zijnde stukken liggen op grond van artikel 3:16, lid 1 en 2 Awb gedurende een periode van zes weken ter inzage. Deze stukken liggen tijdens kantooruren ter inzage van 10 oktober 2017 tot en met 20 november 2017 bij Waterschap Limburg, Maria Theresialaan 99 te Roermond. Op verzoek kan een mondelinge toelichting op de ontwerpbesluiten worden gegeven.

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende bovenvermelde periode schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen. De schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg, Postbus 2207, 6040 CC Roermond onder vermelding van het zaaknummer 2017-Z7083. Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen verzoeken wij u een week vóór het einde van de inzage termijn contact op te nemen met de heer F. Kurvers van het waterschap, via telefoonnummer 06-52041171.

Informatie

Voor informatie over het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met de heer F. Kurvers van het team vergunningen en plantoetsing, via telefoonnummer 06-52041171. De ontwerpbesluiten kunnen ook worden ingezien in de linker kolom bij deze bekendmaking.

Het dagelijks bestuur,

drs. H. Mensink, secretaris

drs. ing. P.F.C.W. van der Broeck, voorzitter

Naar boven