ONTWERP-PROJECTPLAN WATERBERGING BEDRIJVENTERREIN GROENEWOUD DRUNEN TER INZAGE

Het Dagelijks Bestuur van het waterschap Aa en Maas heeft op 28 augustus 2017 het ontwerp-projectplan Waterberging Bedrijventerrein Groenewoud Drunen vastgesteld. Met dit projectplan wordt het oplossen van het knelpunt wateroverlast langs de Spoorlaan ter plaatse van bedrijventerrein Groenewoud beoogd.

Maatregelen

De inrichtingsmaatregelen bestaan o.a. uit:

Inrichten van een waterberging/ bufferzone langs de Spoorlaan ter plaatse van bedrijventerrein Groenewoud, verbreding van waterloop de Bosschen en de realisatie van een overstort.

Inzage

Het ontwerp-projectplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 29 september tot 10 november 2017 op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur ter inzage op de volgende locaties: Het waterschapshuis, Pettelaarpark 70 te ’s-Hertogenbosch en op het gemeentehuis van gemeente Heusden, Julianastraat 34 te Vlijmen. U vindt het ontwerp-projectplan tevens op www.officielebekendmakingen.nl.

Zienswijzen

Belanghebbenden en ingezetenen kunnen gedurende de termijn van ter inzagelegging hun zienswijzen indienen tegen dit ontwerpbesluit. Zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het Dagelijks Bestuur van waterschap Aa en Maas, Postbus 5049, 5201 GA ’s-Hertogenbosch. Wilt u mondeling uw zienswijze indienen? Neem dan voor 10 november 2017 contact op met de hierna genoemde projectleider. In beginsel kunnen uitsluitend belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend in beroep gaan bij de rechtbank tegen het definitieve projectplan.

Van uw zienswijze en de reactie daarop van het Dagelijks Bestuur wordt een nota van zienswijzen opgesteld. In deze nota van zienswijzen kunnen uw persoonsgegevens worden vermeld. Wij verzoeken u in uw zienswijze uitdrukkelijk aan te geven of u bezwaar heeft tegen vermelding van uw persoonsgegevens.

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectleider Elka Vuteva. Deze is bereikbaar op 088-17 88 000. U kunt ook contact opnemen met Jurriën Vos, projectleider vanuit de gemeente Heusden. Deze is te bereiken op 073-5131789.

’s-Hertogenbosch, 29 september 2017

Naar boven