Inspraak ontwerp-projectplan duiker Blikkenburgervaart te Zeist

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het waterschap heeft het ontwerp-projectplan ‘duiker Blikkenburgervaart te Zeist’ vrijgegeven voor inspraak.

In het projectplan staan de werkzaamheden beschreven die het waterschap wil gaan uitvoeren.

Stukken inzien

U kunt het ontwerp-projectplan duiker Blikkenburgervaart te Zeist digitaal inzien via www.hdsr.nl/beleid-plannen/watergebiedsplannen/groenraven-oost/. Bent u niet in de gelegenheid om het ontwerp-plan digitaal in te zien? Dan kunt u een papieren versie inzien op het kantoor van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Poldermolen 2 te Houten, elke werkdag van 9.00 - 17.00 uur.

Inspraak

U kunt gedurende een periode van 6 weken, van 18 september 2017 t/m 30 oktober 2017, naar keuze schriftelijk of mondeling, uw zienswijze over het ontwerp-projectplan indienen bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Postbus 550, 3990 GJ Houten of via post@hdsr.nl. Op de website vindt u een reactieformulier dat u kunt gebruiken. Voor de goede orde wijzen wij u er op dat als u geen zienswijze indient, u na de vaststelling van het plan daartegen ook geen beroep in kunt stellen (bij de rechtbank).

Het college van het waterschap informeert iedereen die ingesproken heeft over de wijze waarop de inspraakreactie in het projectplan duiker Blikkenburgervaart te Zeist wordt verwerkt. Dit gebeurt, nadat het college het plan vaststelt.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met projectbeheerder Arjan Koerhuis, tel. (030) 634 58 37 of via de e-mail arjan.koerhuis@hdsr.nl 

 

Houten, 18 september 2017

 

Naar boven