Vaststelling van de partiële herziening van het peilbesluit voor de Langbroekerwetering (2008), Kolland

Het algemeen bestuur van het waterschap heeft op 28 juni 2017 de partiële herziening van het peilbesluit Langbroekerwetering voor het landgoed Kolland vastgesteld. In het peilbesluit staat aangegeven welke waterstanden het waterschap in de zomer en welke het in de winter hanteert.

 

Inzien stukken

U kunt de gedeeltelijke herziening van het peilbesluit van 15 augustus tot en met 26 september 2017 inzien op het kantoor van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, De Molen 48 te Houten, elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur.

 

Ook kunt u kijken op de website van het waterschap www.destichtserijnlanden.nl/actueel/bekendmakingen.

 

Beroep na vaststelling

Een belanghebbende die ook een zienswijze heeft ingediend op het ontwerp-peilbesluit, kan binnen 6 weken na bekendmaking, beroep bij Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA, Utrecht instellen, conform artikel 8.1 Algemene wet bestuursrecht. Voor meer informatie over het instellen van beroep kunt u kijken op www.rechtspraak.nl.

 

Inwerkingtreding

Genoemd peilbesluit treedt in werking na het einde van de werkzaamheden ter uitvoering van het projectplan “Verbetering waterhuishouding Kolland”.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met C. Wijnen, projectleider, telefoonnummer: (030) 209 71 52, e-mail corina.wijnen@hdsr.nl.

  

Houten, 15 augustus 2017

 

Naar boven