KENNISGEVING ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER, TALINGWEG 89 TE LELYSTAD

Het college van Dijkgraaf en Heemraden van Waterschap Zuiderzeeland maakt het volgende bekend.

Aan Kartcentrum Lelystad te Lelystad is een maatwerkbeschikking afgegeven op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer voor de lozing van gezuiverd huishoudelijk afvalwater en de lozing van gezuiverd afvalwater dat vrijkomt bij het bereiden van voedingsmiddelen afkomstig van de inrichting gelegen aan de Talingweg 89 te Lelystad op oppervlaktewater.

Aan de beschikking zijn maatwerkvoorschriften verbonden in het belang van de bescherming van het milieu.

Voor de aangevraagde lozing zijn tevens algemene regels vanuit het Activiteitenbesluit milieubeheer van toepassing.

Inzage

Genoemde maatwerkbeschikking ligt tot 7 september 2017 ter inzage:

  • -

    op het kantoor van het waterschap, Lindelaan 20 te Lelystad gedurende werkdagen van 09.00-12.00 uur en van 13.30-16.30 uur. Op verzoek kunnen de stukken ook buiten kantooruren worden ingezien. Voor een afspraak kunt u bellen naar het waterschapshuis, telefoonnummer (0320) 274 911.

    De beschikking is tevens in te zien via de internetsite van het waterschap: www.zuiderzeeland.nl/actueel/bekendmakingen/;

  • -

    bij de Stadswinkel, Stadhuisplein 2 te Lelystad op maandag t/m vrijdag van 08.30-17.00 uur.

Bezwaren

Tegen de maatwerkbeschikking kunnen door belanghebbenden tot het einde van de ter-inzage-termijn schriftelijke bezwaren worden ingediend bij Waterschap Zuiderzeeland, Postbus 229, 8200 AE Lelystad.

Degene die een bezwaarschrift heeft ingediend kan tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich richten tot het team Waterprocedures van Waterschap Zuiderzeeland, telefoonnummer (0320) 274 911.

Naar boven