Bekendmaking ontwerp leggerbesluit voor het wijzigen van de onderhoudsplichtige van de oppervlaktewateren genaamd Helbeek en Mookse Molenbeek (deels) in de gemeente Mook en Middelaar.

Het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg maakt bekend dat het voornemens is om de legger van oppervlaktewaterlichamen te wijzigen als bedoeld in artikel 5.1 van de Waterwet en artikel 78 van de Waterschapswet. De wijziging heeft betrekking op het wijzigen van de onderhoudsplichtige van de oppervlaktewateren genaamd Helbeek en Mookse Molenbeek (deels) in de gemeente Mook en Middelaar. De leggerwijziging is ingeschreven onder zaaknummer 2017-Z4555.

Inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de overige van belang zijnde stukken liggen op grond van artikel 3:16, lid 1 en 2 van de Awb gedurende een periode van zes weken ter inzage. De termijn vangt aan met ingang van de dag waarop het ontwerpbesluit ter inzage is gelegd. Het ontwerpbesluit ligt ter inzage van 22 juli 2017 tot en met 1 september 2017 tijdens kantooruren bij Waterschap Limburg, Drie Decembersingel 46 te Blerick, gemeente Venlo. Op verzoek kan een mondelinge toelichting op het ontwerpbesluit worden gegeven.

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende bovenvermelde periode van zes weken met ingang van de dag waarop het ontwerpbesluit ter inzage is gelegd schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen. De schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg, Postbus 185, 6130 AD te Sittard onder vermelding van het zaaknummer 2017-Z4555.

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen verzoeken wij u een week vóór het einde van de inzage termijn contact op te nemen met het waterschap, via telefoonnummer 077-3891111.

Informatie

Voor informatie over het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met de heer F. Kurvers van het team vergunningen en plantoetsing, via telefoonnummer 06-52041171. Het ontwerpbesluit kan ook worden ingezien op www.officiëlebekendmakingen.nl.

Het dagelijks bestuur,

drs. H. Mensink, secretaris

drs. Ing. P.F.C.W. van den Broeck, voorzitter

Naar boven