Bekendmaking Gedoogbeschikking Waterwet en Energiefabriek rioolwaterzuivering Tilburg

Deze bekendmaking is een rectificatie op de bekendmaking Gedoogbeschikking Waterwet en Energiefabriek rioolwaterzuivering Tilburg met publicatiedatum 17 juli 2017.

 

Waterschap De Dommel heeft verzocht de gedoogbeschikking aan Waterschap De Dommel die die tot en met 30 juni 2017 is verleend te verlengen tot 30 juni 2018. De gedoogbeschikking is aangevraagd voor de verruiming van de lozingsnormen voor stikstof (N) en fosfaat (P) bij het lozen van afvalwater in de Zandleij afkomstig van de energiefabriek rioolwaterzuiveringsinstallatie Tilburg.

Het dagelijks bestuur heeft besloten de gedoogbeschikking te verlenen. In de gedoogbeschikking zijn voorschriften opgenomen.

 

Inzage

De beschikking kunt u downloaden (linkerzijde). Op verzoek kan een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

 

Bezwaar

Gelet op het bepaalde in artikel 7.1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van bekendmaking schriftelijk bezwaar maken tegen deze beschikking bij:

Waterschap De Dommel t.a.v. het secretariaat commissie bezwaarschriften, Postbus 10.001 5280 DA Boxtel.

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: a. de naam en het adres van de indiener b. de dagtekening c. een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt d. de gronden van het bezwaar.

 

Voorlopige voorziening

Gelet op artikel 8.81 Algemene wet bestuursrecht kan degene die bezwaar maakt, in spoedeisende gevallen een verzoek tot voorlopige voorziening doen. Dit verzoek moet worden gericht aan:

Voorzieningenrechter van de rechtbank sector bestuursrecht Postbus 70.584 5201 CZ Den Bosch

Het verzoekschrift moet ten minste bevatten: a. de naam en het adres van de indiener b. de dagtekening c. een omschrijving van het besluit waarvan een voorlopige voorziening wordt gevraagd d. de gronden van het verzoek.

 

Contact

Voor vragen over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met István Koller, telefoonnummer (0411)  618 378.

 

Naar boven