Jaarrekening en -verslag 2016

Het dagelijks bestuur legt op basis van een jaarrekening en jaarverslag verantwoording af aan het algemeen bestuur over het gevoerde beleid en de uitvoering van de werkzaamheden over het jaar 2016. In de vergadering van 12 juli 2017 neemt het algemeen bestuur hierover een besluit.

Het Waterschap Limburg heeft alle rechten en plichten overgenomen van het per 1 januari 2017 opgeheven Waterschap Roer en Overmaas en het opgeheven Waterschap Peel en Maasvallei. De jaarstukken van die beide waterschappen worden dan ook behandeld in de vergadering van het nieuwe Waterschap Limburg.

Ter voldoening aan de Waterschapswet, zijn met ingang van 27 juni 2017 tot en met 11 juli 2017 voor een ieder de ontwerpjaarrekening/-jaarverslag 2016 van Waterschap Peel en Maasvallei en de ontwerpprogrammarekening 2016 van Waterschap Roer en Overmaas digitaal beschikbaar.

De jaarstukken van de twee voormalige waterschappen zijn ter vaststelling geagendeerd voor de vergadering van het algemeen bestuur van het Waterschap Limburg van 12 juli 2017. De ontwerpjaarstukken zijn in te zien via de internetpagina van het waterschap: www.waterschaplimburg.nl en zijn daarop als pdf-bestand beschikbaar.

 

Venlo, 27 juni 2017

Het dagelijks bestuur voornoemd,

drs. ing. P.F.C.W. van der Broeck, dijkgraaf wnd.

drs. H. Mensink, secretaris

Naar boven