Wijzigingsbesluit met nummer 15UT003076 van de verleende vergunning aan Waterstromen Dongen BV voor het brengen van water of stoffen op zuiveringstechnische werken op de locatie Vierbundersweg 7 te Dongen

Ingevolge de Waterwet is door waterschap Brabantse Delta op 11 januari 2011 vergunning verleend (met nummer 11UT000160) aan Waterstromen Dongen BV, Vierbundersweg 7 te Dongen voor het met behulp van een werk, niet zijnde een openbaar vuilwaterriool, water of stoffen te brengen op een zuiveringtechnisch werk (rioolgemaal Zevenbergen, transportleiding Zevenbergen – Moerdijk, persstation Moerdijk, afvalwaterpersleiding voor westelijk Noord-Brabant (AWP) en de rioolwaterzuiveringsinstallatie (rwzi) Bath), in beheer bij ons waterschap, afkomstig van de inrichting aan de Vierbundersweg 7 te 5107 NL Dongen.

 

Op 13 maart 2015 is het besluit met nummer 15UT003076 tot wijzigen van deze vergunning genomen.

 

Het wijzigingsbesluit kunt u vinden aan de linkerkant van deze pagina onder ‘externe bijlage’.

 

In de Wet milieubeheer staat de verplichting om als bevoegd gezag de vigerende vergunningen van IPPC-installaties via het internet ter beschikking te stellen als de vergunning onherroepelijk is geworden. IPPC-installaties zijn (grote) industriële bedrijven die onder de Europese Richtlijn industriële emissies vallen. Waterstromen Dongen BV valt onder deze richtlijn voor de locatie Vierbundersweg 7 te Dongen.

Met deze publicatie wordt uitvoering aan deze verplichting gegeven. Voor nadere informatie met betrekking tot de wettelijke verplichting en/of het wijzigingsbesluit kunt u contact opnemen met de afdeling vergunningen via telefoonnummer 076 564 15 01.

 

Breda, 1 juni 2017

Naar boven