Ontwerp-wijzigingsbesluit Projectplan ‘Peilopzet Groote Peel’ ter inzage

 

Inzagetermijn van 2 juni 2017 tot en met 14 juli 2017

Het Dagelijks Bestuur van het waterschap Aa en Maas heeft op 8 mei 2017 een wijziging van het projectplan “Peilopzet Groote Peel” vastgesteld. Het project is inmiddels uitgevoerd waarbij enkele kleinschalige wijzigingen zijn doorgevoerd ten opzichte van het projectplan.

 

Gewijzigde maatregelen

Perceelafwatering ter hoogte van de Kokmeeuwenweg-Kruisbaan

Foutief opgenomen streefpeilen van 2 stuwen hersteld

 

Inzage

Het ontwerp-wijzigingsbesluit ligt ter inzage gedurende 6 weken, van 2 juni tot en met 14 juli 2017, op: het waterschapshuis, Pettelaarpark 70 te ’s-Hertogenbosch en op het districtskantoor Boven Aa, Piet Mondriaanstraat 11 te Deurne. Ook is het wijzigingsbesluit terug te vinden op de website www.officielebekendmakingen.nl. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de heer S. Hoek, telefoonnummer 073 615 8234.

 

Reageren

Wilt u als belanghebbende uw zienswijze over dit besluit naar voren brengen? Dat kan zowel schriftelijk als mondeling zolang het projectplan ter inzage ligt. Dien uw reactie vóór het einde van de termijn in. Richt dat aan waterschap Aa en Maas, afdeling Grondzaken en Inrichting t.a.v. de heer S. Hoek, Postbus 5049, 5201 GA te ’s-Hertogenbosch. Wanneer u uw schriftelijke reactie mondeling wil toelichten, kunt u dat aangeven in uw brief. Wij nodigen u dan voor een toelichting uit. Wilt u liever mondeling reageren? Dat kan telefonisch of op afspraak in diezelfde periode tijdens kantooruren via telefoonnummer 073 615 8234.

 

Procedure

We informeren degenen die hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt over de wijze waarop wij met de zienswijze rekening hebben gehouden. Degenen die een zienswijze hebben ingediend en het niet eens zijn met het vastgestelde plan, kunnen hiertegen een beroep indienen bij de rechtbank.

 

’s-Hertogenbosch, 2 juni 2017

 

Naar boven