Bekendmaking ter inzage legging ontwerp projectplan WB21 knelpunt Meteriks Veld - Schoot met bijbehorend ontwerpbesluit tot wijziging van de legger

Van 24 mei 2017 tot en met 4 juli 2017 ligt het ontwerpprojectplan WB21 knelpunt Meteriks Veld - Schoot met bijbehorend ontwerpbesluit tot wijziging van de legger tijdens kantooruren ter inzage bij Waterschap Limburg, Drie Decembersingel 46 te Venlo. Uitvoering van het projectplan leidt tot een dienovereenkomstige wijziging van de legger. Het ontwerpbesluit tot wijziging van de legger ligt eveneens tijdens voornoemde termijn ter inzage.

Toelichting

Het Meteriks Veld - Schoot is aangemerkt als “WB 21 knelpunt”. Dat wil zeggen dat er bij hevige neerslag een risico bestaat van inundatie binnen vastgestelde normen. Om dat risico weg te nemen wordt een duiker onder het Veld-Oostenrijk verruimd en wordt een overloopstrook gerealiseerd langs de Schoot.

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende bovenvermelde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpprojectplan en het ontwerpbesluit tot wijziging van de legger. Een schriftelijke zienswijze dient u te richten aan het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg, Postbus 185, 6130 AD Sittard. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken met de projectleider, Henk Bodelier via telefoonnummer 077-3891111. Na afloop van de inspraakfase zullen de ontwerpbesluiten, samen met eventueel ontvangen zienswijzen, ter besluitvorming aan het bestuur worden voorgelegd.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectleider, Henk Bodelier via telefoonnummer: 077-3891111 of via het e-mailadres: h.bodelier@waterschaplimburg.nl.  De ontwerpbesluiten zijn ook in te zien in de linkerkolom bij deze bekendmaking.

Het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg

drs. H. Mensink, secretaris

drs. ing. P.F.C.W. van den Broeck, voorzitter

Naar boven