Ontwerpbegroting 2018 gemeenschappelijk openbaar lichaam Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus – Tricijn (GBLT)

Het dagelijks bestuur maakt bekend dat de ontwerpbegroting 2018 van het gemeenschappelijk openbaar lichaam Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus – Tricijn ter inzage ligt.

Het Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus – Tricijn is het gezamenlijk belastingkantoor dat de waterschapsbelastingen en gemeentelijke belastingen heft en int voor zes waterschappen, waaronder waterschap Vechtstromen, en zes gemeenten.

Ter inzage

De ontwerpbegroting 2018 van het Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus – Tricijn treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’. De ontwerpbegroting 2018 van het Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus – Tricijn ligt met ingang van 24 mei 2017 gedurende een periode van twee weken ook tijdens kantooruren ter inzage in de waterschapskantoren, Kooikersweg 1 te Almelo en Burgemeester Feithsingel 2 te Coevorden en is algemeen verkrijgbaar.

Informatie

Voor meer informatie over de ontwerpbegroting 2017 van het Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus – Tricijn kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven