Hoogheemraadschap van Delfland – kennisgeving – inwerkingtreding besluit tot Partiële leggerwijzigingen diverse waterkeringen te Rijswijk

De verenigde vergadering van Delfland heeft in haar vergadering van 20 november 2014 het navolgende besluit genomen: Partiële leggerwijzigingen diverse waterkeringen naar aanleiding van ontwikkeling bouwplan "Rijswijk Buiten" te Rijswijk. Het betreft een wijziging van de Legger Regionale Keringen en de Legger Binnenwaterkeringen, Landscheidingen, Boezemkaden, Polderkaden en Waterscheidingen op grond van artikel 78, tweede lid, van de Waterschapswet en artikel 5.1, eerste lid, van de Waterwet.

Dit besluit is op 11 december 2014 gepubliceerd in het Waterschapsblad (Nr. 8484), https://zoek.officielebekendmakingen.nl/wsb-2014-8484.html. In deze publicatie is opgenomen dat bovengenoemd besluit in werking treedt op het moment dat de werken conform de watervergunningen zaaknummer 1450430 zijn uitgevoerd en door Delfland zijn geaccepteerd.

Het dagelijks bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland maakt bekend dat de werken conform de watervergunningen zaaknummer 1450430 zijn uitgevoerd en geaccepteerd.

De vanaf heden vigerende leggersituatie is in te zien via: https://www.hhdelfland.nl/overheid/beleid-en-regelgeving/leggers

Tegen deze kennisgeving staan geen rechtsmiddelen open. Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze kennisgeving, dan kunt u contact opnemen met het Team Waterkeringen, te bereiken onder telefoonnummer (015) 260 81 65.

 

Naar boven