Bekendmaking Ontwerp-projectplan Duiker Insteek

Dijkgraaf en hoogheemraden van het hoogheemraadschap van Rijnland zijn van plan een projectplan voor Duiker Insteek vast te stellen. Voorafgaand aan de vaststelling van het definitieve projectplan, is eerst een ontwerp-projectplan opgesteld.

Het ontwerp-projectplan betreft:

Het vergroten van de aanwezige duiker aan de Insteek, tussen huisnummer 49 en 53 en tussen huisnummer 48A en 50. Vergroten van de afvoercapaciteit door het aanleggen van een gefundeerde duiker (1,5 x 1,2 meter).

Het ontwerp-projectplan ligt ter inzage van 10 mei 2017 tot en met 20 juni 2017 en kan worden ingezien:

1. op het kantoor van Rijnland, Archimedesweg 1 te Leiden tijdens kantooruren;

2. vanaf 10 mei 2017 via de link aan de linkerzijde van deze bekendmaking.

Belanghebbenden kunnen gedurende deze periode schriftelijk of mondeling hun zienswijze over het ontwerp-projectplan naar voren brengen. Op verzoek kan de vermelding van persoonlijke gegevens achterwege worden gelaten. Ingediende zienswijzen worden beoordeeld en bezien wordt of deze aanleiding geven om het ontwerp-projectplan aan te passen. Vervolgens wordt het projectplan definitief vastgesteld.

Onder vermelding van ´zienswijze en de naam van het projectplan´ kan een zienswijze gestuurd worden naar: het college van dijkgraaf en hoogheemraden, postbus 156, 2300 AD te Leiden.

Voor meer informatie over Rijnland, kijk op www.rijnland.net

 

Leiden, 9 mei 2017

Naar boven