Hoogheemraadschap van Delfland - Publicatie wijziging vaarverordening Delfland

1295086

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland heeft op 14 maart 2017 een wijziging van de vaarverordening Delfland vastgesteld voor ter inzage legging.

De wijziging van de vaarverordening Delfland betreft het volgende;

In het kader van het project “Tijdelijke openstelling Strijp en Reijnerwatering” worden de Strijp en de Reijnerwatering, gemeenten Rijswijk en Den Haag, voor een periode van twee jaar opengesteld voor doorgaand gemotoriseerd vaarverkeer. Gedurende de twee jaar wordt gemonitord wat de effecten van deze openstelling zijn op de vaarveiligheid en de ecologie. Om negatieve effecten te voorkomen zijn verschillende verkeerskundige maatregelen getroffen, welke apart zijn geregeld in verkeersbesluit D2017-04-002164/2017-005187 van Delfland.

U kunt de wijziging van de vaarverordening Delfland en het bijbehorende verkeersbesluit inzien op de website:

www.hhdelfland.nl/bekendmakingen/algemeen. Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze publicatie, kunt u op werkdagen van 9:00 tot 16:00 uur contact opnemen met de sector Waterbeheer, team Regulering en Planadvisering, tel. 015-2608108. De vaarverordening Delfland wordt van kracht na deze publicatie in het Waterschapsblad. Tegen dit vaststellingsbesluit kan geen beroep worden ingesteld.

Naar boven