Bekendmaking wijziging gemeenschappelijke regeling Het Waterschapshuis

 

 

Inzagetermijn van 26 april 2017 tot en met 7 juni 2017

Het Dagelijks Bestuur van waterschap Aa en Maas maakt bekend dat het Algemeen Bestuur van dat waterschap, op 10 februari 2017 het Dagelijks Bestuur toestemming heeft verleend om in te stemmen met de wijziging van de gemeenschappelijke regeling Het Waterschapshuis als gevolg van toetreding van waterschap Hunze en Aa’s en een tweetal waterschapsfusies.

Het desbetreffende besluit kunt u downloaden op de linkerzijde van de pagina.

Inzage

Het ontwerp-projectplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 26 april 2017 tot en met 7 juni 2017 op werkdagen tijdens kantooruren ter inzage in de bibliotheek van het Waterschapshuis, Pettelaarpark 70 te ’s-Hertogenbosch. Op verzoek wordt een afschrift van de stukken verstrekt.

Zienswijzen

Belanghebbenden en ingezetenen kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging hun zienswijzen indienen tegen dit ontwerp-besluit. Zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het Dagelijks Bestuur van waterschap Aa en Maas, Postbus 5049, 5201 GA ’s-Hertogenbosch. Wilt u mondeling uw zienswijze indienen? Neem dan voor 7 juni 2017 contact op met de hierna genoemde projectleider. Uitsluitend degene die tijdig een zienswijze hebben ingediend, hebben de mogelijkheid in beroep te gaan bij de rechtbank tegen het definitieve projectplan.

Wilt u meer weten?

Voor vragen over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met Anja van Koningsbrugge, telefoon 073-6156679

 

 

LET OP: als bijlage bij deze bekendmaking moet het getekende besluit en (indien mogelijk) het getekende ontwerp projectplan worden toegevoegd!

 

 

Naar boven