Ontwerp-projectplan leggeraanpassingen ter inzage

 

 

Inzagetermijn van 24 april 2017 tot en met 5 juni 2017

Het Dagelijks Bestuur van waterschap Aa en Maas heeft op 27 maart 2017 vastgesteld

ontwerp-projectplan leggeraanpassingen vervangen duikers Breemortelweg.

Met dit projectplan wordt beoogd duikers aan te passen om mee te kunnen in de huidige eisen die gesteld worden aan het watersysteem. Ten dienst van het watersysteem worden deze aanpassingen gedaan..

Maatregelen

De maatregelen bestaan uit:Vervangen van 8 te kleine duikers voor duikers met een diameter van minimaal 500 inclusief het afwerken gelijkend aan de oorspronkelijke staat (o.a. bestrating).

Inzage

Het ontwerp-projectplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 24 april 2017 tot en met 5 juni 2017 op werkdagen tijdens kantooruren ter inzage Bij het district Boven Aa, Piet Mondriaanstraat 11, Deurne en het Waterschapshuis, Pettelaarpark 70 te ’s-Hertogenbosch. Op verzoek wordt een afschrift van de stukken verstrekt.

Zienswijzen

Belanghebbenden en ingezetenen kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging hun zienswijzen indienen tegen dit ontwerp -besluit. Zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het Dagelijks Bestuur van waterschap Aa en Maas, Postbus 5049, 5201 GA ’s-Hertogenbosch. Wilt u mondeling uw zienswijze indienen? Neem dan voor 5 juni contact op met het hierna genoemde district Boven Aa. Uitsluitend degene die tijdig een zienswijze hebben ingediend, hebben de mogelijkheid in beroep te gaan bij de rechtbank tegen het definitieve projectplan.

Wilt u meer weten?

U kunt natuurlijk contact opnemen met het district Boven Aa. Deze is bereikbaar op 088-1788000

’s-Hertogenbosch, 20 april 2017

 

 

Naar boven