Bekendmaking watervergunning voor het aanleggen, hebben en behouden van een riool  en rioolput in de keurzone van de waterkering in het dijkvak Mook in de gemeente Mook en Middelaar. 

Het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg maakt bekend dat bij besluit van 31 maart 2017, onder het stellen van voorschriften, een watervergunning is verleend als bedoeld in hoofdstuk 6 van de Waterwet voor het aanleggen, hebben en behouden van een riool  en rioolput in de keurzone van de waterkering in het dijkvak Mook in de gemeente Mook en Middelaar (vergunningnummer 2017-Z1058).

 

Inzage

De vergunning met bijbehorende stukken kunt u inzien in de linkerkolom onder “externe bijlagen”. Desgewenst kunt u een afschrift krijgen.

 

Bezwaar

Tegen de watervergunning kan op grond van artikel 7.1, eerste lid, van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) gedurende een periode van zes weken vanaf de dag na bekendmaking door belanghebbenden bezwaar worden gemaakt. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg, Postbus 185, 6130 AD Sittard. Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en tenminste te bevatten: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.

 

Voorlopige voorziening

De vergunning treedt in werking na bekendmaking. Op grond van artikel 6.16 van de Awb schorst de werking van het bezwaar dit besluit niet. Gelet hierop kan, indien tegen dit besluit bezwaar wordt aangetekend en onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dit vereist, een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, locatie Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. De indiener van het verzoekschrift dient daarbij een afschrift van het bezwaarschrift te overleggen.

Bij genoemde rechtbank kan ook digitaal een voorlopige voorziening worden aangevraagd via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiertoe dient u wel te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site staan de precieze voorwaarden. Voor het treffen van een voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

 

Informatie

Team Vergunningen en plantoetsing: 06-31759705. Het besluit is tevens in te zien in de linkerkolom bij deze bekendmaking.

 

Venlo, 30 maart 2017

 

Het dagelijks bestuur,

 

drs. H. Mensink, secretaris

drs. Ing. P.F.C.W. van den Broeck, voorzitter

 

Naar boven