Start inspraak ontwerp Algemene subsidieverordening Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het waterschap maakt bekend dat het ontwerp Algemene subsidieverordening Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, ter inzage ligt.

Met een algemene subsidieverordening stelt het algemeen bestuur van het hoogheemraadschap een helder algemeen kader vast waaraan specifieke subsidieregelingen aan moeten voldoen. De bevoegdheid tot verdere invulling in die regelingen, binnen de in de algemene subsidieverordening vastgelegde kaders, wordt vervolgens belegd bij het college van dijkgraaf en hoogheemraden.

 

Inzien stukken

U kunt het ontwerp van de algemene subsidieverordening van 27 maart tot en met 8 mei 2017 inzien in:

- het kantoor van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Poldermolen 2 te Houten, elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur;

- ook kunt u kijken op de website van het waterschap www.destichtserijnlanden.nl/actueel/bekendmakingen.

 

Inspraak

Tijdens de inzageperiode kunnen belanghebbenden, een inspraakreactie indienen op het ontwerp van de gedeeltelijke herziening. Uw schriftelijke reactie kunt u richten aan het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, postbus 550, 3990 GJ Houten. Het college van het waterschap informeert iedereen die inspreekt over de wijze waarop de inspraakreactie in de partiële herziening van het peilbesluit wordt verwerkt.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over kunt u contact opnemen met Corina Wijnen, projectleider, tel. (030) 209 71 52, e-mail wijnen.c@hdsr.nl

  

Houten, 27 maart 2017

Naar boven