Inspraak ontwerp-projectplan Verbreding Gooyerwetering / Driebergse Meer, deelgebied 3 in Doorn

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het waterschap heeft een ontwerp-projectplan vastgesteld voor de verbreding van deelgebied 3 van de Gooyerwetering. Betreft het gedeelte tussen de Doornseweg en de Leeuwenburgerlaan. In het projectplan staan de maatregelen die het waterschap neemt om de verbreding mogelijk te maken.

Van 23 februari t/m 6 april 2017 kunt u inspreken op het ontwerp-projectplan.

Stukken inzien

U kunt het ontwerp-projectplan Verbreding Gooyerwetering, deelgebied 3 digitaal inzien via www.hdsr.nl/gooyerwetering. Bent u niet in de gelegenheid om het ontwerpplan digitaal in te zien? Dan kunt u een papieren versie inzien op de volgende locatie:

het kantoor van Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden, Poldermolen 2 te Houten, elke werkdag van 9.00 - 17.00 uur.

Zienswijze

Als u schriftelijk uw zienswijze wilt geven op dit ontwerpplan, dan kunt u die uiterlijk tot 6 april 2017 indienen bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, postbus 550, 3990 GJ Houten of via post@hdsr.nl. Op www.hdsr.nl/gooyerwetering vindt u een reactieformulier dat u kunt gebruiken.

Het college van het waterschap informeert iedereen die ingesproken heeft over de wijze waarop de inspraakreactie in het projectplan Verbreding Gooyerwetering, deelgebied 3 wordt verwerkt. Dit gebeurt, nadat het college het plan vaststelt.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met projectleider Arjan Koerhuis tel. (030) 634 58 37, e-mail koerhuis.aj@hdsr.nl

 

Houten, 23 februari 2017

 

Naar boven